Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Japó 2020

Aquest és un viatge on realitzar un tour sencer de 36 dies recorrent les principals ubicacions del país i en especial els indrets de les illes de Honshū, Hokkaidō i Okinawa.

En el viatge hi combinarem totes les opcions de mobilitat que ofereix el país, agafant el metro per a la mobilitat interior de la metròpolis més gran a nivell mundial, passant a agafar els ferrocarrils i els trens Shinkansen per a recórrer tota la part nord i fins a la illa de Hokkaidō. A la tornada a Honshū, recollir el cotxe de lloguer que serà el mitjà de transport que ens permetrà recórrer i visitar lliurament tot el país i gaudir de la floració dels cirerers fins a tornar a la capital els últims dies del viatge, on agafar un vol intern per a poder visitar les illes d'Okinawa i retornant al punt de sortida i retorn cap a Catalunya.

La motivació del viatge és la de poder gaudir i viure en primera persona tots els principals aspectes i peculiaritats de la cultura, gastronomia, arts, fauna i natura del país del sol naixent, així com dels diversos estils d'allotjament disponibles.

En realitat, és un tour molt ajustat per a aquesta finalitat tant complerta, però certament, ens permet assolir tots els objectius compaginant dies de més pressió i d'altres amb més relaxament per tal de recarregar energies.

I per desgràcia, la pandèmia Covid-19, així com les conseqüències en aeroports i tancaments de fronteres que van ocasionar, ens van obligar a escurçar i adaptar el nostre viatge mentre estàvem a les últimes etapes.

Acompanyeu-nos a gaudir i reviure el nostre viatge!

がんばって!

logo

Planificació del viatge

La planificació del viatge va començar amb mesos d’antelació, a partir del moment en que vàrem conèixer la oferta de vols que oferia Iberia, on incloïa en pack:

- Vol d’anada i tornada des de Barcelona - El Prat i dos vols interns nacionals a Japó (Tokyo - Okinawa), amb dues maletes d’equipatge facturable a tots els vols (a més de l’equipatge de mà).

Modificació del viatge

Degut a que la pandèmia Covid-19 ens va agafar a mig viatge, vàrem haver d'adaptar i modificar l'itinerari i recorregut que teníem planificat degut a que sinó, no ens hagués estat possible retornar del viatge. Tot i que en alguns moments ens plantejavem quedar-nos-hi, la realitat va superar-nos.