Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Dia 2 - Tokyo i Mitaka

01/03/2020

asd

 

Tasques i gestions

Primer de tot i tal i com havíem reservat, les primeres gestions les farem al mateix aeroport de Narita, on anant a la oficina de mobal, que està ubicada al quiosc de la planta inferior de l'aeroport i així poder estar comunicats i també fer servir l’internet i el gps dels nostres mòbils.

A continuació, bescanviarem i recollirem la JRPass, per a poder agafar el Narita Express ja que d’aquesta manera ens queda inclòs i dintre dels dies d’activació i ús de l'abonament.

A la mateixa oficina JR, comprarem i recarregarem la targeta Suica, que ens servirà per a poder agafar els transports no inclosos en la JRPass.

Finalment, després de fer el Check-In i deixar les maletes a l'hotel, anirem cap al Ninja Money Exchange, on canviarem tot l’efectiu per a poder disposar-lo en el viatge.

marker 外貨両替のインターバンク|Ninja Money Exchange (està a les escales del mateix edifici del restaurant "Katsuya", ens va costar trobar perquè està una mica amagat i no hi ha rètols que ho indiquin)

Agafar forces

Una vegada fet tot... Doncs a recuperar forces! I al costat mateix del Ninja Exchange, vàrem provar el primer Katsudon i Tonkatsu!

marker Katsuya かつや 秋葉原中央改札口店 - Recomanat: eat5

Visita a Tokyo

Comencem a visitar la ciutat i només sortir de l'hotel ens trobem un casament tradicional, donant aquest toc romàntic i especial que tenen les parelles japoneses.

Continuem carrer amunt, fins arribar al temple Zojoji, el qual ens brinda una fantàstica vista de la acolorida torre de Tòquio

marker Zojoji Temple 大本山 増上寺 - Recomanat: star5

Torre de Tòquio

Pujarem a la part més alta de la torre, des de la qual i gràcies a les vistes nocturnes de la ciutat, ens endinsaran al bell mig d'una pel·lícula de Godzilla, on veient l'horitzó il·luminat per tot de llums de gàlib de la infinitat de gratacels només ens hi manca el crit d'aquest heroi i el tremolor de les seves petjades tot arribant...

marker Torre de Tòquio 東京タワー - Recomanat: star5

Odaiba

Per acabar el dia, ens dirigim cap a la zona d'Odaiba, on juntament amb les parelles d'enamorats que agafen la noria, gaudirem de les últimes vistes en alçada abans de deixar-nos impressionar per les llums i colors del Diver City Center i l'imponent estàtua del Gundam a mida real.

marker Daikanransha パレットタウン大観覧車 - Recomanat: star4

marker The Life-Sized Unicorn Gundam Statue 実物大ユニコーンガンダム立像 - Recomanat: star5

Hotel

Les dues primeres nits de Tokyo les passarem a l'hotel Sotetsu Fresa Inn Hamamatsucho Daimon.

  • 1.jpg
  • 2.jpg

marker Sotetsu Fresa Inn Hamamatsucho Daimon 相鉄フレッサイン 浜松町大門 - Recomanat: hotel4 Per ubicació amb proximitat a l'estació de tren, el preu econòmic i les habitacions en planta superior amb vistes a la ciutat, el fan una opció realment molt bona.

Categoria: /